dissabte, 19 de gener del 2013

Final de la pausa hivernal

Bones de nou! després de la meva força llarga absència provocada per les festes nadalenques i els examens semestrals, ja torno a ser aquí! (bieeen, bravo! com moles Ona!)

Aquests dies he estat embolicada en força projectes però com sóc una despistada no he fet fots de tots ells i molts ja estan vivint la seva vida amb els seus receptors i per tant no us els puc ensenyar.

Tot i aixó miraré d'anar-les recuperant. Ara per ara, aquí teniu uns portamocadors que tot i que la foto no es gaire bona, us asseguro que són per mocadors de paper de mida petita. Són menys colorits que els altres, però potser més elegants!

Pròximament més csoetes i projectes que porto entre mans!
Un bes de ques!

Pero que cositas!


Buenas de nuevo! Después de mi ausencia producida por la fiestas navideñas i los exámenes semestrales, vuelvo a estar aquí (bieeeen, bravo! como molas Ona!)
Estos días he estado liada en bastantes cosillas pero con mi despiste habitual no he hecho fotos de todo i muchas cosas están ya viviendo su vida con sus receptores i no os las voy a poder mostrar.
Aún así voy a intentar recuperarlas. por ahora unos portakleenex versión mini. Menos coloridos que los anteriores pero muy elegantes!

Próximamente mas cosillas i proyectos que me llevo entre manos. 
Un beso de queso!